Pár slov na konec sezóny.

16.06.2014 21:10

Uplynulý půl rok z mého pohledu můžeme hodnotit jako velice vydařený. Mužstvo konečně ukázalo svou sílu, která nebyla v podzimní části moc vidět, a jeho výkony se v jarní části soutěže o hodně zlepšily. 
Podařené jaro začalo již na halovém turnaji OFS Písek, kde mužstvo SK Oslov nečekaně skončilo na prvním místě. Vstup do jarní části soutěže zvládlo mužstvo na výbornou, kdy po 7 zápasech mělo na kontě 7 výher. Poté přišly dvě prohry, díky kterým vypadlo mužstvo ze hry o postup, se Zahořím B a ve šlágru v Putimi (kdo byl přítomen, obrázek si udělá sám). V posledním kole v poměrně jednoznačném utkání mužstvo vyhrálo 3:0 v Kostelci a částečně si spravilo chuť na konec sezóny. Na jaře celkově tedy z 10 zápasů mužstvo vyhrálo 8.

Fotbalová kvalita byla ve všech utkáních na naší straně a nenašel se ani jeden soupeř, který by nás dokázal fotbalově přehrát. Nezbývá tedy nic jiného, než se pokusit navázat na výkony z jarní části v nadcházející sezóně a ještě více zabojovat o nejvyšší příčky soutěže.....SK Oslov OLÉ!!!