Pár slov od trenéra Michala Lexy na konec podzimní části

18.11.2011 12:07

Předem než začnu, chci pozdravit všechny fotbalisty a příznivce klubu SK Oslov

Chtěl bych zhodnotit podzimní část fotbalové sezony v Okresním přeboru. Když jsme postupovali,tak jsme věděli,že jdeme pro nás do úplně nové soutěže,ale řekli jsme si,že to zkusíme,protože je to pro nás možná poslední šance se tam dostat s tímto týmem co máme.Řekli jsme si,že když se udržíme tak budeme spokojeni.Myslím si,že jsme to po podzimní části zvládly.Chtěl bych říci,že s naší účastí v Okresním přeboru jsem spokojen.Je vidět,že se okresní přebor hrát dá ,že to zase není takový rozdíl třídy.Vstup do nové sezony nám vyšel dobře,postupem času nám upadali síly a taky trochu toho fotbalového štěstí.Jsem zklamaný z těch zápasů které jsme si dobře rozehráli a nakonec jsme je jenom remizovali nebo bohužel prohrály.Věřím,že když se víc stmelíme a zvýšíme naší fyzickou kondici a budeme hrát tu naši hru po zemi,tak se nemáme čeho bát a budeme hrát Okresní přebor beze strachu.Tímto vám chci říct,že když máme trénink jednou týdně, tak bych byl rád kdyby si každý v týdnu šel zaběhat,protože víte,že trénovat dvakrát týdně nejde,protože se nesejdeme. Taky, vám chci připomenout 3.12.2011 od 15.00hod trénink,sraz na hřišti.Je třeba abychom se scházeli v co největším počtu a brali to s větší vážností a respektem !!!!!!!!!!

Tak to je asi vše co jsem chtěl říct.Přeji všem aby vstup do jarních bojů nám vyšel ještě lépe než na podzim.Hlavně aby se nám vyhýbalo zranění. Přeji všem co nejvíce úspěchů a co nejvíce branek.

                                                                                                                         

Chci ještě poděkovat našim fanouškům,že nás stále v hojném počtu chodí podpořit a chci taky poděkovat mé rodině,že mě podporuje v tom co dělám a vydrží se mnou ty fotbalové nervy.

 

                                                                                                                                Díky všem trenér.

 

                 „Čím víc gólů dáme-tím víc bodů máme“