Zdařený zápas na konec sezóny!

18.06.2012 09:32

SK Oslov : ZD Kovářov    3:2 (1:1)

goly: Picka, 2x Němec

sestava: Kareta - Novák F, Opava, Říha, Charvát J.- Chochole V.(45.Němec), Chochole A, Charvát V, Klimenda(70.Macourek) - Picka, Zajíček(80.Novák O.)

 

V posledním kole OP přivítal SK Oslov na domácím hřišti celek Kovářova. Po doslova špatné jarní části si oslovští chtěli zlepšit náladu, a zakončit soutěžní ročník 2011-2012 výhrou. 

 

První poločas přinesl vcelku vyrovnanou hru, avšak s převahou šancí na domácí straně. Hráči obou týmů se v  především museli vyrovnat s velice horkým počasím. První vážnější šanci si vytvořili domácí, a hned se měnilo skóre. Picka se dostal k balónu u vápna hostí, protáhl se kolem obránce, a nečekanou a rychlou střelou k levé tyči překvapil hostujícího gólmana 1:0. Poté přišli gólové šance útočníka Zajíčka. Zmocnil se balónu u vápna hostí, obešel si tři soupeřovi obránce,avšak tváří v tvář kovářovskému brankáři neuspěl. O několik minut později utekl po pravé straně Václav Chochole, stříleným centrem našel ve vápně Zajíčka, který pěkně vystřelil, ale hostující brankář reflexivním zákrokem šanci zhatil. Ke konci poločasu se branky dočkali i hosté. Po nedomluvě domácí obrany pronikl hostující záložník po pravé straně a přízemním centrem našel přesně ve vápně kopačku svého spoluhráče, který nedal Karetovi šanci 1:1. Do kabin se tedy šlo za remízového stavu. 

Začátek druhé půle měli převahu hráči Kovářova. Na domácí straně bylo hodně nepřesností, a byli za to potrestáni. Hostující útočník se protáhl domácí obranou,a přesným zakončením poslal hosty do vedení 1:2. Naštěstí pro domácí na sebe odpověď nenechala dlouho čekat. Hned po rozehrání našel V.Charvát dlouhou přihrávkou A.Chocholeho za obranou hostí, který přihrávkou před prázdnou bránu našel osamoceného Němce, který neměl problém zakončit 2:2. O několik minut později po závaru ve vápně hostí se opět k balónu dostal Němec, a svým druhým gólem v zápase poslal domácí do vedení. Vskutku dokonalý obrat. Poté pokračovali domácí ve své převaze, avšak standartní situaci Zajíčka nebo šanci Picky skvěle zneškodnil brankář hostí. Ke konci utkání mohlo dojít ke srovnání, ale hosté nastřelili jen břevno. Zápas v úmorném vedru tedy skončil 3:2 pro domácí, kteří si spravili chuť po nepovedené jarní části.