Další dobrý výkon opět bez bodů

11.06.2012 17:46

Hradiště B : SK Oslov    2:1 (2:1)

gol: Zajíček (pen)

Sestava: Novák F- Charvát J (70.Němec), Opava, Říha, Charvát V.- Chochole V, Chochole A, Matějka, Klimenda(75.Kareta) - Zajíček, Picka

 

V předposledním kole OP zavítal celek SK Oslov na hřiště jednoho z nejlepších mužstev soutěže Hradiště B. Oslov chtěl navázat na kvalitní výkon z minulého utkání z Protivína.

Utkání začalo očekávaným tlakem Hradiště, avšak tým Oslova dobře bránil a nepouštěl hosty zezačátku do vážnější šance. Jako první ale zahrozili domácí, kdy rozebrali oslovskou obranu,ale střelu krajního záložníka dobře zneškodnil brankář Novák. Po nervózním začátku se do útoku také začali do útoku pouštět oslovští, avšak vždy chyběla přesná finální nahrávka. Skóre se měnilo zhruba v polovině první půle. K míči se dostal domácí útočník, který se jednou kličkou zbavil hned třech obránců, a dobrou střelou poslal domácí do vedení 1:0.  Na vyrovnání se ovšem nečekalo dlouho. Zmatku v domácí obraně využil Picka, který si obhodil domácího obránce, který spadl, a při nešetrném padání zavadil o Pickovu nohu, který spadl, a rozhodčí po poradě s pomezním ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal Zajíček a bez problému proměnil 1:1. O pár minut se ale penalta kopala i na druhé straně. Při velkém závaru ve vápně chtěl hostující obránce odkopnout balón,ale škrtl nohu i domácího hráče, a rozhodčí zapískal faul. Penaltu s bezpečím proměnil domácí útočník a celek Hradiště šel do kabin s vedením 2:1.

Druhý poločas se opět hrál vyrovnaný fotbal. Žádný tým neměl výraznější tlak, a k vidění nebyla ani větší šance. Hra se odehrávala především ve středu hřiště, a střelecké pokusy byly k vidění jen zřídka kdy. Zápas tedy skončil 2:1 pro domácí celek.

 

Celek Oslova odehrál dobrý zápas, avšak opět odjížděl domu bez bodů. V posledním kole přívítá SK Oslov na domácím hřišti celek Kovářova v sobotu 16.6. od 17:00. Doufejme, že se SK Oslov se sezónou rozloučí ziskem 3 bodů.