Připravné utkání č.1

02.03.2013 21:10

SK Oslov : Sokol Záhoří B 2:1 (0:0)

goly : Zajíček, Picka

sestava: Kareta - Charvát J, Dyršmíd, Opava, Charvát V. - Hubáček, Chochole A, Matějka, Klimenda - Němec, Picka

střídali: Zajíček, Chochole V, Hais

 

První přípravné utkání sehrálo mužstvo SK Oslov dne 2.3.2013 na umělé trávě v Milevsku se Sokolem Záhoří B. 

V první půli bylo na straně mužstva z Oslova, velké množství nepřesností, a bylo hodně vidět, že to byla první venkovní zkušenost v přípravě na jarní část sezóny. Mužstvo Zahoří bylo aktivnější, častěji drželo míč na svých kopačkách a nepovolilo Oslovu se dostat do tempa. K vidění nebyli ani nějaké šance, jen pár střel mimo bránu, neboť obrany obou mužstev bránily pozorně. Černou kaňkou první půle bylo zranění zahořského brankáře, který musel být ve 20.minutě střídán kvůli zranění ramene. 

Druhý poločas už byl na šance a branky bohatší. Do vedení šli jako první hráči Záhoří. V pokutovém území byla odpískána malá domů oslovského stopera. Z nařízené standartní situace dokázali zahořští po závaru v malém vápně vstřelit vedoucí branku. Dalo by se říct, že to dalo impuls hráčům Oslova. Zhruba ve 20.minutě druhé půle potáhl míč volným prostorem J.Charvát, přesnou přihrávkou vyslal do úniku Zajíčka, který utekl zahořské obraně, a tváří v tvář brankáři se nemýlil a srovnal skóre na 1:1. Po většinu druhého poločasu se hrálo na půli Sokola Záhoří B. 10 minut před koncem předvedli oslovští rychlou akci po trase Matějka, V.Charvát, Picka, a posledně jmenovaný zakončil přesnou ranou k tyči na konečných 2:1. 

Svou premiéru si za dospělé mužstvo Oslova odbyl teprve 16-letý Adam Hais, který se předvedl několika pěknými momenty a rozhodně potvrdil, že to je příslib do budoucna. 

 

Další přípravné utkání sehraje mužstvo SK Oslov  9.3.2013 na umělé trávě v Milevsku od 10:00 s Kostelcem nad Vltavou.