Propadák v Borovanech

21.05.2012 10:01

TJ Borovany : SK Oslov    4:0 (0:0)

sestava: Novák F.- Charvát V (80.Brož), Opava, Starý Z, Němec - Laňka (65.Klimenda), Chochole A, Picka, Říha - Zajíček, Macourek (80.Kareta)

 

V dalším kole OP zavítal celek SK Oslov na hřiště mužstva, které se topí v sestupových vodách TJ Borovany.

Hosté opět, jak už bývá celkem tradiční, přijeli bez pár opor základní sestavy. Bylo jasné, že domácí chtějí vyhrát, aby se posunuli výš z posledního místa. Hostům by případná výhra dá se říci dala jistotu záchrany v soutěži.

 

První poločas byl doprovázen velkým množstvím nepřesností z obou stran, k čemuž dopomáhalo hříště, v ne příliš dobrém stavu. Od prvních minut byly aktivnější domácí, na kterých byla vidět chuť do zápasu. Hosté až na pár výjimek se převážně bránili, což bylo také zapříčiněno prapodivným stylem rozhodování rozhodčích. Každý kontakt nebo osobní souboj byl hostům odpískán jako faul, avšak na druhé straně domácím se nepískalo prakticky nic. Několikrát jasné ofsajdové postavení domácích nechal pomezní rozhodčí bez povšimnutí. Hostům postupem času tyto sporné momenty braly chuť do zápasu. Jedinou větší šanci si oslovští dokázali vytvořit na konci první půle, kdy dlouhý balón doběhl Picka, udělal kličku domácímu obránci, ale ve vyložené šanci přestřelil.

Druhý poločas začal opět v podobném scénáři jako ten první. Sporně rozhodnutý zákrok, z čehož vznikl tlak domácích, který zužitkoval pěknou ranou záložník, a domácí se dostali do vedení 1:0. Po chvilce se po rychlé akci dostali do přečíslení domácí, a ve vápně neobsazený hráč nedal Novákovi šanci 2:0. Hosté byli zakřiknutí, a domácím toto vedení vlilo novou krev do žil, neboť po několika minutách, kdy hosté zahráli špatně ofsajd-systém upravili hosté skóre na 3:0. Zcela odevzdaní hosté poté inkasovali do konce zápasu ještě jednou,a zápas tedy skončil nečekaným výsledkem 4:0 pro domácí.

 

Nechceme se vymlouvat jen na výkon rozhodčích, ale bohužel, sporné momenty pomohli domácím do vedení. Každý kdo byl na zápase přítomen, si obrázek o výkonu rozhodčích udělá sám, ale takhle se o záchranu opravdu nebojuje!

Příští zápas odehraje SK Oslov na domácí půdě, v sobotu 26.5.2012 od 17:00 přivítáme mužstvo FC Chyšky.